Короткий зміст статті:

Тенденції в лікуванні мінливі, а наукові, медичні й технологічні дослідження дозволяють постійно прогресувати. Чи то неінвазивні коригування чи пристрої, – ми зібрали коментарі фахівців, які відкриють правду, які косметологічні тренди стануть популярними у 2022 році!

1. Косметологічні тренди: Природні результати

Коригування, які виглядають природно – звучить як протиріччя, але це те, що зараз найбільше прагнуть всі – покращення, а не явні зміни. Експерти по апаратній косметології кажуть, що коли справа доходить до омолодження шкіри, природний ефект швидше можна досягнути за допомогою лазерів, а не ін’єкцій, які зменшують зморшки. Апаратна косметологія підтримує шкіру в чудовому стані, збільшує виробіток колагену, одночасно усуваючи видимі недосконалості, такі як пігментація, судини, запалення шкіри.

“До мене звертається безліч людей з проханням усунути вікові зміни, але так, щоб цього було не помітно. Насправді, доволі не просто віднайти ту межу, де природність переходить у видимість косметологічного втручання. Втім, я вважаємо, що ці косметологічні тренди протримаються ще не один рік”.

– косметолог FineLine, Шологонюк Софія

2.Косметологічні тренди: Комбіновані процедури

2.Косметологічні тренди: Комбіновані процедури

Навіщо проводити одну процедуру, якщо можна провести дві або й три одночасно? В цьому році косметологічна клініка FineLine запустила нові методи лікування, які охоплюють різні методи для досягнення найкращих результатів. Комбіновані процедури дуже популярні серед пацієнтів, адже це дозволяє за короткий термін отримати більший ефект. Втім, косметологічні тренди включають в себе ці послуги близько 3-ох років.

Раніше доволі популярними були механічні чистки обличчя. Проте в наш час, механічні чистки обличчя стали менш популярні. Люди більше довіряють комбінованим чисткам обличчям, де можна отримати кращий ефект з менш травматизмом.

косметолог FineLine, Плегуца Мар’яна

3.Косметологічні тренди: Сучасні спа-центри

Дні, коли спа-центри були просто місцем, де можна було провести делікатну процедуру по догляду за обличчям в пухнастих тапочках, давно пройшли, і спа-центри все частіше вводять естетичні процедури в перелік своїх послуг. Хороше самопочуття – це відчуття, яке залежить від внутрішнього і зовнішнього стану. Тому, якщо косметологічні процедури допоможуть вам завоювати світ – почніть саме з них. Така концепція більше відповідає зразкам спа-курортів в США та Європі, де можна до обіду приймати гідровану ванну, а після обіду пройти хімічний пілінг.

4.Косметологічні тренди: Зміни на краще

4.Косметологічні тренди: Зміни на краще

Процедури по догляду за тілом поступово перевтілюються. Апаратна косметологія користується неймовірною популярністю, пристрої для корекції фігури вкотре довели свою ефективність. Наприклад, косметологічні тренди 2020 року очолює неінвазивна передова процедура зменшення жирової тканини методом замороження – кріоліполіз. За короткий термін можна дійсно позбутися зайвих об’ємів, у місцях, які важко піддаються тренуванням та дієтам. В США косметологічні тренди включають в себе також апарати, які допомагають тонізувати, підтягувати та нарощувати м’язи.

Кріоліполіз став для багатьох відкриттям. Його результати просто неймовірні. Без перебільшення, це єдина процедура яка може зігнати зайві кілограми без операцій та жорстких дієт. Тим паче, ми гарантуємо результат.

Косметолог FineLine, Кобітович Леся

5.Косметологічні тренди: Клінічні процедури для всіх відтінків шкіри

5.Косметологічні тренди: Клінічні процедури для всіх відтінків шкіри

В індустрії краси догляд за шкірою та макіяж із запізненням почали вивчати на всіх типах та відтінках шкіри. Так само і клінічне лікування, включає такі косметологічні тренди, як пілінг, колагенова терапія, лазер. Клініки, які інвестують в навчання фахівців по догляду за всіма типами та тонами шкіри, а також розумінню всіх культурних нюансів, побачать позитивну динаміку у своїй клієнтській базі.

Поділіться статтею:

Випадкова акція: 

Вам може бути цікаво: