Для чого різні  види лазерів для лазерної епіляції?

Необхідність декількох видів лазерів полягає в їхньому впливі на волосся, всі вони різні за силою впливу та мають різну довжину хвилі для видалення волосся. Ці показники впливають на тривалість процедури та на результат. Але не потрібно вибирати найсильніший лазер, щоб якомога швидше та ефективніше виконати процедуру, адже лазер вибирається індивідуально за типом шкіри та кольору волосся для досягнення результату.

Види лазерів для лазерної епіляції: №1 Рубіновий лазер

Види лазерів для лазерної епіляції: №1 Рубіновий лазер

Рубіновий лазер вважається застарілим, але іноді зустрічається в косметичних салонах. Серед інших лазерів він вважається найменшою потужністю, довжина хвилі лазера також досить мала. Тривалість процедури цим лазером триває досить довго та болюче. Не підходить для світлого та рудого волосся, а також є ймовірність опіків, засмагла та смуглява шкіра є ще одним протипоказом цієї процедури. Кількість процедур  для ефекту потрібна велика, але ціна низька.

Види лазерів для лазерної епіляції: №2 Олександритовий лазер

Види лазерів для лазерної епіляції: №2 Олександритовий лазер

Популярний лазер для лазерної епіляції. Усуває волосся в 5 разів краще та швидше за рубіновий лазер. Є можливість настройки індивідуальних параметрів пацієнта. Достатня довжина хвилі та потужність, частота імпульсів, розмір світлового пучка в 18 мм скорочують час кожної процедури до 45 хвилин. Кількість сеансів менша ніж в інших лазерів, виконується на бритому волоссі 1-2 мм. Оснащений системою охолодження для запобігання опіків. Не підходить сивому волоссю, а ще смуглявій або занадто темній шкірі.

Види лазерів для лазерної епіляції: №3 Діодний лазер

Види лазерів для лазерної епіляції: №3 Діодний лазер

Серед переваг діодного лазера можна виділити його проникну здатність, він проникає в глибокий шар дерми й там усуває волосяну цибулину, не пошкоджуючи шкіри. Видаляє всі види волосин окрім сивих та дуже тонких. Велика ефективність апарату проти жорсткого чи темного волосся. Тривалість процедури 1,5 – 2 години, шкіра має бути вибрита, ще під час процедури на шкіру наносять спеціальний гель для охолодження. Волосся повністю випадає в період від 7 до 14 днів.

Види лазерів для лазерної епіляції: №4 Неодимовий лазер

Види лазерів для лазерної епіляції: №4 Неодимовий лазер

Неодимовий лазер – це один з найпотужніших лазерів, який проникає до 8 мм в шкіру та видаляє  волосяну цибулину з кровоносною судиною, що гарантує 100% результат. Лазер видаляє всі види волосків, навіть літом. Має систему охолодження від опіків, серед мінусів виділяється болючість та тривалість процедури. Має бути певна перед процедурна підготовка, яку вам повідомляють на консультації.

Види лазерів для лазерної епіляції: №5 Елос лазер

Види лазерів для лазерної епіляції: №6 Qool-епіляція

Апарат поєднує в собі можливості електроепілятора та лазера. При проведенні процедури цим апаратом на волосся будуть діяти як світлові спалахи, а також радіочастоти. Гарантоване знищення волосся в незалежності від його кольору та виду  шкіри. Присутня певний біль при проведенні процедури, результат залежить від якості апарату.

Види лазерів для лазерної епіляції: №6 Qool-епіляція

Види лазерів для лазерної епіляції: №5 Елос лазер

Холодна епіляція це одна з нових способів видалення волосся. Серед переваг цього способу можна виділити відсутність нагрівання, висока швидкість, глибока дія, вплив на певні окремі волоски. Метод актуальний для всіх видів волосків та типів шкіри. Qool-епіляція є досить ефективним методом боротьби з волоссям, але досить дорогим в ціновому діапазоні.

Кожний лазер з вище описаних  має свої переваги та недоліки. Але перед вибором лазера слід ознайомитися з повним переліком його протипоказань та показань, а також звернутися до кометолога для консультації та індивідуального підбору лазеру.

Поділіться статтею:

Випадкова акція: 

Вам може бути цікаво: